Overslaan en naar inhoud

Scenarios Programming & Implementation Services

Educational Services

Maak uw training relevanter met eigen scenario's.

Samen scenario's maken

In deze cursus ontwikkelen we scenario's die bedoeld zijn om aan uw specifieke klinische of educatieve behoeften te voldoen. Eenmaal ontwikkeld, installeren we deze scenario's op al uw bedieningsapparatuur en laten we u zien hoe u les kunt geven met de op maat gemaakte scenario's.

We helpen tijdens uw eerste gebruik met cursisten en bieden tevens voortdurende ondersteuning om uw scenario's bij te werken en te onderhouden zodat ze relevant blijven.

Wat leert u?

 

  • Maak uw eigen scenario's samen met onze Educational Services Specialist
  • Valideer uw voorgeprogrammeerde scenario's 
  • We installeren uw scenario's rechtstreeks op uw apparaten
  • Hoe lesgeven met behulp van uw scenario's

Chris was zeer behulpzaam, met name omdat hij al onze afdelingen heeft geholpen met hun specifieke cursusscenario’s. We hebben allemaal geleerd van elkaars vragen en van het rechtstreeks werken met het programma.

Hoe verloopt de cursus?

We werken met u samen via online meetings om erachter te komen welke scenario's u nodig heeft om aan uw educatieve doelstellingen te behalen. Onze simulatiespecialisten programmeren de scenario's vervolgens op een Laerdal-locatie. We valideren de scenario's met u en installeren we ze bij u op locatie en geven een training.

Gold

  • Ondersteuning op locatie bij het eerste gebruik van scenario's 
  • Jaarlijkse scenario-updates 

Silver

  • Ondersteuning op locatie bij het eerste gebruik van scenario's

Onze mensen helpen u succesvol te zijn

Kwalitatief goede gezondheidszorg leveren is een uitdaging. Wij willen deze uitdaging samen met u aangaan. Wij hebben de ervaring en expertise, en we zijn groot genoeg om ervoor te zorgen dat u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Iedereen haalt voordeel uit Laerdal Services - de instructeurs, de cursisten maar vooral: de patiënten.

Het is ons doel om te begrijpen welke doelen u wilt bereiken met uw simulatieprogramma. Wat zijn uw specifieke leerdoelen? Wat zijn de moeilijkheden die u tegenkomt? Hoe wilt u dat het programma zich na verloop van tijd ontwikkelt?

Onze mensen helpen u om het beste uit uzelf te halen. Mensen zoals Danny, één van onze ervaren specialisten op het gebied van Educational Services.

Meer informatie aanvragen

Ik wil graag antwoord per..
<p>Wij zullen zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke contactgegevens zoals uiteengezet in <a href="/be-nl/Support/customer-service/privacy-policy/" target="_blank" rel="noopener">het privacybeleid van Laerdal</a>.</p>

Wij zullen zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke contactgegevens zoals uiteengezet in het privacybeleid van Laerdal.